00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חיי

קציצות דגים שלי



 

 

חומרים
1/2 קג' דג (בקלה, נסיכת הנילוס או כל דג אחר שאוהבים)
תפוח אדמה
גזר ((כן! זה מוסיף טעם)
בצל
5-6 שיני שום
1/2 חבילת כוסברה
1/4 חבילה פטרוזילה
ביצה
1/4 כוס פירורי לחם
כפית כמון
מלחפלפל שחור.

הכנה:

1. לטחון את הדגים, גזר, תפוח האדמה, בצל שום והירק.

2. להוסיף את שאר המרכיבים.

3. לעבד היטב ולהניח במקרר מכוסה כשעה  

4. ליצור קציצות פחוסות מעט ולטגן בשמן בעומק בינוני.

5. להניח על נייר סופג.

6. אפשר להניח את הקציצות בתבנית משומנת,למרוח שמן במברשת, ולאפות כחצי שעה 180 מעלות.


גיוונים
1. לא לטגן, ליצור כדורים ולבשל ברוטב עגבניות (עם עגבניות טריות הכי טעים אבל אפשר גם רסק עגבניות)
2. לטבול את הקציצות בקמח וביצה טרופה ולטגן - טעם קצת אחר.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פל אלא אם צויין אחרת