66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

ממרח פלפלים צהובים

ממרח פלפלים צהובים

למה למה  הגזענות הזולמה רק ממרח פלפלים אדומים  ומה אעשה עם טון הפלפלים הצהובים שהגיעו אלי למקרר הינה מה שעשיתי.

מתאים לכל סנדוויץ מתאים לערבב עם סלט והכי  חשוב טעיםםםםם.לצערי בגלל ששרפתי קצת יותר מידי את הקליפה של הפילפלים זה נראה כמו ממרח פילפלים ירוקים אבל לא חשוב העיקר הכוונהcheeky cheeky

 

 

 

 

 

 

 

 

המצרכים:

 

 

כמה פילפלים שיש לכם במקרר צהובים כמובן (בהתאם לכמות כל אחד לפי טעמו יתבלן)

5-6 שיני שום 

רבע כוס שמן זית.

3 כפות חומץ (אפשר לשים גם מיץ לימון אבל אז הוא נשמר פחות ימים)

מלח- לפי הטעם

פלפל שחור לפי הטעם.

כמה עלים של נענע.מוסיף המון המוןןןן

מיץ לימון.

אופן ההכנה:

על רשת או בתנור לצלות את הפלפלים ולשים בשקית נילון עד שיתקררו.להסיר את הקליפה(בשום אופן לא לישטוף את הפילפלים) יש טעם מיוחד אם תשאירו חלק מהקליפה השרופה זה בא טוב בין השיניים.wink

להכניס הכל למעבד מזון לכמה שניות שלא יהיה יותר מידי דיסתי.

זהו אם אתם רוצים לשמור על הממרח יותר זמן במקרר תבשלו אותו כמה דקות על הגז תוך כדי עירבוב.

זהו אני כאמור הכנתי הרבה והקפאתי בקופסאות קטנות נשמר יופי במקפיא

שיהיה בהצלחה 

שלכם מכל ה טובה

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת