66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוף על מצע בטטות וכרישה.

עוף על מצע בטטות וכרישה.

יתאים לכולם לראש השנה יוצא טעים מיוחד במינו.

ואפשר גם כרעיים

מודיעה מראש קצת עבודה אבל שווה....wink

המצרכים:

כרעיים לפי מספר הסועדים/ עוף שלם.

שתי כרישות (רק החלק הלבן )חתוכות לארבע לאורך.

ראש שיני שום לא קלופות מופרדות.

שזיפים שחורים יבשים לפי מיספר הסועדים.

בטטות חציות לפי מיספר הסועדים.

מישמישים מיובשים וחצויים (חצויים לבדיקת תולעים ) לפי מיספר סועדים.

חופן צימוקים מעורבים שחורים ובהירים.

למישרה של העוף:

4 כפות שמן

כוס יין אדום חצי יבש.

2 כפות סילאן

2 כפות סוכר חום כהה.

כף דבש

2 כפות רוטב סויה.

פפריקה מתוקה פפריקה חריפה

אופן ההכנה:

יום ליפני אפיית העוף לעסות את העוף עם המישרה להכניס לסיר או כל כלי עמוק אחר למקרר כשמידי פעם אתם הופכים את העוףבטוב המישרה.

לוקחים שקית קוקי גדולה ומכניסים בה את כול הירקות והפרות היבשים.

שמים את העוף על מצע הירקות והפרות.ומוסיפים לשקית את חומרי המישרה (כדאי להעזר בעוד אדם כשאתם מוזגים את חומרי המישרה לשקית הקוקי) בתוך מגש יציב (לא חד פעמי)

מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות ל45 דקות. אם הנוזל מבעבע תורידו את החום ל180 מעלות ותוסיפו עוד כחצי שעה אפיה.ואז להשחמה נאה לקרוע את השקית ולאפות עד שהעוף מקבל צבע מדהיםcheeky

תיהנו..ובהצלחה

שלכם מכל ה טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת