00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

תבשיל קורקבנים ותפוחי אדמה

מדובר בתבשיל מאוד מאוד זול והכי ביתי שיש, בואו נגיד שמחיר של חומרי הגלם בסיר הזה מסתכם במקסימום 8 ש"ח, קחו בחשבון שניקוי הקורקבנים קצת ארוך....

מצרכים:

400-500 גרם קורקבנים

4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות

2 בצלים 

שיניים מראש שום שלם

כף גדושה פפריקה

כפית כמון

כפית כורכום 

כף פטרוזיליה מיובשת

קופסת רסק עגבניות קטנה

מלח ופלפל

שמן זית

אופן ההכנה:

ראשית ננקה את הקורקבנים, איך? נשטוף אותם, ונכניס לסיר עם מים רותחים וקורט מלח לשעה ורבע, נוציא, נסנן ונקרר.

ניקח קורקבן ובעזרת סכין נוריד לו את השומן והשכבה הצהובה הקשה (אם יש), נחתוך לחצי ונשים בצד.

בסיר רחב או ווק, נחמם שמן זית ונטגן את הבצל עד שקיפות ונוסיף לו את שיני השום  והקורקבנים ונערבב עד השחמה קלה של הקורקבנים.

נוסיף את הפפריקה, כורכום והכמון ונערבב לפתיחת הטעמים, נוסיף את תפוחי האדמה, המלח הפלפל והפטרוזיליה המיובשת והרסק, נערבב ונוסיף מים עד קצת יותר משלושת רבעי כיסוי, נערבב ונביא לרתיחה, נסגור חצי מכסה וניתן בישול של שעה (עד שתפוחי האדמה רכים)

 

תהנו!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת