00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

קוקלה קציצות סולת מהמטבח הטריפולטאי

יזה תענוג של תבשיל 

החומרים 

500 גר` סולת 

צרור פטרוזליה קצוצה 

250 גר` שומן כבש קצוץ היטב 

מלח 

פלפל לבן

2 כפות פפריקה מתוקה 

כף פלפל צ`ומה /אריסה

4 כפות שמן 

6 שיניי שום קצוצות

4 כפות רסק עגבניות 

1 ליטר נוזל/מים

אופן ההכנה 

בקערה נערב  הייטב סולת פטרוזליה,מלח,פלפל,כף פפריקה,פלפל צ`ומה,כף שמן,ושומן כבש.נוסיף בהדרגה מים פושרים עד קבלת מרקם אחיד וחלק נרטיב מעט את הידיים וניצור מעיין קבבונים נסדר בתבנית ונניח במקרר לחצי שעה .

בסיר רחב נחמם 2 כפות שמן ונטגן קלות את השום נוסיף את הרסק נתבל במלח,פלפל ופפריקה מתוקה ונוסיף כ- ליטר נוזל/מים 

נביא לרתיחה נשלים טעמים ונוסיף את הקציצות (הקוקלה אמורה להיות עטופה כולה ברוטב במידה ויש צורך נוסיף נוזל)

נבשל על אש נמוכה כ 30 דק` בתיאבון.

טיפים ודגשים

בזמן עיבוד הקציצות יש להרטיב מעט את הידיים

המנוחה במקרר מייצבת את המסה

שואלים אותי המון פעמים יש לשים ביצה ? אז זהו שלא השומן ועיבוד נכון מחברים הכל למסה נהדרת.

יש לבשל בזהירות על אש נמוכה 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת