00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

כריך עם רצועות בשר וביצת עין

 

המצרכים:

חתיכת באגט

נתח קטן של כתף עגל (מיושן/ טרי), פרוס לנתחים קטנים ודקים

ביצה

מללפון חמוץ, פרוס דק

פטריות שמפיניון, פרוסות

עגבניה, פרוסה דק

חסה

 

אופן ההכנה:

1. חותכים לפרוסות קטנות את נתח העגל, ונותנים מכות קטנות עם הצד החלק של פטיש השניצלים (או משהו אחר חלק ולא עם משהו משונן - שלא יווצרו קרעים).

2. מחממים מחבת עם קצת שמן ומקפיצים קצרות את נתחי הבשר, רק עד לשינוי הצבע בשני הצדדים. מורידים ושומרים בצד.

3. מקפיצים את הפטריות (אפשר באותה מחבת).

4. שמים מחבת אחרת עם קצת שמן ושוברים לתוכה את הביצה, מכינים ביצת עין שהחלמון ישאר עדיין נוזלי.

5. פורסים את הבאגט. מסדרים בתוכו עלה חסה, פטריות, נתחי עגבניות ומלפפונים חמוצים, מעל מסדרים את הבשר ומעל זה את ביצת העין.

 

אוכלים ונהנים, נהדר להגשה לצד בירה קרה.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת