00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מגוון לצרכן

ברוכים הבאים

מלוואח וג'חנון חדש ממותג שופרסל ומגוון הצעות הגשה למלוואח

 

 

תמיד יש לי אריזה של מלוואח במקפיא, מעולה לפיצה מהירה והאמת שאני מאוד אוהבת את טעם הבצק, גם אם לא הכי בריא, מידי פעם מרשה לעצמי ולילדי. עד כה השתמשתי רק עם המלוואח של מעדנות, ועכשיו גם רשת שופרסל הוציאה מלוואח תחת המותג שלה. ניסיתי אותו, וגם הוא מצויין.

 

מה שנפלא במלוואח, שאפשר לאכול אותו בשילוב מלוח עם גבינות (כמו פיצה למשל), או מתוק (מספיק לשפוך קצת דבש או סילאן) וזה יוצא טעים.

הנה כמה רעיונות למנות שהכנתי לאחרונה עם בצק מלוואח:

 

* ברשת רצה לאחרונה מנה מיוחדת ויפה, שילוב של פיצה עם ביצה בקן של מלוואח, אני אקרא לה "מלוואח שמש":

 

חותכים את המלוואח למשולשים, אבל לא עד הסוף.

מורחים רוטב או קטשופ בשוליים ומפזרים תוספות שאוהבים.

לאחר מכן מקפלים את קצה המשולש לשוליים.

בסוף, שופכים בחור שהתקבל באמצע ביצת-עין (ניתן לוותר למי שמעדיף).

מכניסים לתנור ונהנים מהיצירה והטעם.

 

 

 

* ולהכנה מהירה יותר - מלוואח בצורת סמבוסק.

פשוט ממלאים במה שאוהבים, מקפלים לחצי וסוגרים.

אני הכנתי גרסה עם טונה. הוספתי קצת רסק עגבניות, טבעות זיתים ותירס. הילדים מאוד אהבו.

 

 

 

* אפשר ליצור גם קוראסונים יפים באמצעות בצק המלוואח, אפשר למלא בגבינות, ואפשר למלא בקוביות שוקולד.

נותנים למלוואח להתרכך במשך כ-5 דקות, חותכים למשולשים. אני הנחתי כמות קטנה של גבינה לבנה עם בצל חתוך קטן מאוד, וקוביות של גבינת קצ'קבל. מגלגלים ואופים. מעדן.

 

 

 

 

*  ערב חורפי אחד תקף אותי חשק למלוואח ושוקולד פינקתי את עצמי עם מלוואח מושחת. פיזרתי פרוסות של אגסים ואפיתי ובעודו חם מרחתי ממרח שוקולד. היה תענוג!

 

 

 

בנוסף תמצאו עכשיו במדפים אריזות ג'חנון של שופרסל, אחד כבר אפוי, מוכן להכנה מהירה, והשני מצריך אפיה ביתית וארוכה יותר.

 

 

 

 

 

אהבתם את הפוסט ועוד לא חברים בבלוג? פרגנו בלייק: https://www.facebook.com/Florentinasblog

בכדי לא לפספס באמת אף פוסט, תוכלו להרשם מהבלוג עם מייל שלכם לעדכונים

עכשיו גם באינסטגרם Florentinasblog או מגוון לצרכן

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Florentina אלא אם צויין אחרת