00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

חיתוכיות שוקו - שוקולד

 

 

 

 

 

 

 

האמת היא שכאשר הכנתי אמש את הבצק, עוד לא היה לי ברור מה יצא ממנו בסופו של דבר. העוגות אצלנו במשפחה אינם החלק החזק של התפריט, ואם יש מי שטועם  מהן זה רק בעלי וגם אז צריך להזכיר לו לקחת עוגה או עוגיה עם הקפה. אבל מה עושים בכל זאת כאשר ממש בא לי להיות יצירתית ולהריח את ניחוח האפיה ? פשוט מאלתרים!

 

המרכיבים לבצק:

3.5 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
2 ביצים
200 גרם חמאה
כף קקאו
כף שוקולית
3/4 כוס סוכר
ללוש לצנן למשך 5 שעות. (אני קררתי למשך לילה הגלוטן מתפרק הבצק טוב יותר לשימוש.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ההכנה: 
רדדתי עלה של בצק והעברתי לבתנית פיירקס מלבנית .
מרחתי שכבת שוקולד למריחה. ניתן להשתמש גם בריבה.
לקחתי את גוש הבצק שהיה בפריזר במשך 10 דקות ובסיוע מגרדת גררתי את השכבה העליונה
אפיתי על 170 מעלות עד שהבצק הזהבה. (שימו לב שהבצק כהה ואפשר לטעות בפרק הזמן שנדרש לאפיה) 25 דקות לערך. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ביתרת הבצק הכנתי עוגיות לבביות קטנות . הן נחטפו... 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
שבת טובה
 
בתאבון.

 

 
 

בסדרת 10 מפגשים. מפגש עשירי במתנה 0506489787

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת