55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

פאנקייק ריקוטה @

22/08/2014

             

ריקוטה !
מה יש עוד לומר על הגבינה המדהימה הזו !

כל דבר שנעשה איתה הופך למדהים ביותר אף הוא...ללא ספק 

הפעם מתכון לפאנקייק טעים טעים -
לילדים או למבוגרים, כי אף אחד לא נשאר אדיש אליהם, וזה בזכות הגבינה המשגעת !

פאנקייק ריקוטה

מצרכים:

3 ביצים
250 גרם ריקוטה
30 גרם חמאה מומסת
כף תמצית וניל
2 כפות סוכר (אפשר יותר)
קמצוץ מלח
חצי מיכל שמנת מתוקה
2 כוסות קמח + אבקת אפיה
כפית גרידת לימון או תפוז

אופן ההכנה:

בקערה גדולה (אפשר במיקסר עם וו גיטרה),
לטרוף את הביצים. 

להוסיף בהדרגה את הסוכר, הוניל והמלח.
להנמיך מהירות ולהוסיף את החמאה המומסת, השמנת והריקוטה.
ולבסוף את הקמח עד למרקם של תערובת אחידה וחלקה.

במחבת טפלון, לוהטת (אני לא שימנתי),
יש להניח מהתערובת בעזרת כף, להבה בינונית, בגודל הרצוי לכם.
ולהפוך לצד השני להשחמה יפה.

תהנו לכם ! זה טעים טעים 

יום שקט ומואר לכולנו שיהיה,
רות פוזדירקה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת