00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

קציצות סלמון לימוניות עם פרמזן

מנה קלילה וטעימה. קציצות סלמון לימוניות ועסיסיות. אם נשאר בטעות למשל זנב סלמון ואתם מחפשים מה לעשות איתו - זה מתכון מעולה.

המצרכים:

2 פרוסות של סלמון טרי, קצוץ

1 ביצה

2 כפות פרמזן מגורד

1 כף מוצרלה מגורדת

1 שן שום

מיץ מ-1/2 לימון

חופן שמיר קצוץ

1 כף רכז רימונים

 

2-3 כפות שמן, לטיגון

 

רכז רימונים נוסף, להגשה

 

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הסלמון גס עם סכין.

2. קוצצים את השום והשמיר, מוסיפים לדג הקצוץ.

3. מגררים את הגבינות ומוסיפים.

4. מוסיפים ביצה, מיץ לימון ורכז רימונים. מערבבים היטב את תערובת הקציצות.

5. מחממים מחבת עם השמן. מכינים קציצות עגולות מהתערבות ושמים על מחבת חמה, מטגנים כ-3-4 דקות מכל צד.

5. מגישים עם רכז רימונים וסלט.

 

 

בתאבון....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת