00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

סלמון בתנור ברוטב עגבניות ופלפלים קלויים

16/09/2014

את המתכון הבסיסי אני מכיר מהשף אהרוני רק ששם זה היה רוטב עגבניות מעגבניות משומרות, שיניתי את חלק מהמצרכים וחלק מתבלינים כך שהמתכון שונה כמעט לגמרי אבל היה חשוב לי לציין שהרעיון מהשף האהוב!

מצרכים:

6 נתחים של פילה סלמון ללא עור

4 עגבניות תמר

2 כפיות שום כתוש

קופסת רסק עגבניות קטנה

כף פפריקה

2 כפיות סוכר

כפית בזיליקום מיובש

מלח ופלפל

2 פלפלים אדומים קלויים וקלופים

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

את כלל המצרכים (פרט לדג) טוחנים בבלנדר עד קבלת רוטב אחיד ושופכים לתבנית, מניחים ברוטב כשכל הפילטים מכוסים.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לרבע שעה ומוציאים!

תהנו!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת