00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

מניפת תפוחי אדמה ושמנת (גרטן)

18/08/2014

מנה טעימה ומרשימה שתעשה לכם וואו על השולחן ואת האמת מאוד קלה להכנה, מה שצריך זה מנדולינה או סכין טובה...

מצרכים:

4-5 תפוחי אדמה גדולים (לא אדומים) קלופים

מיכל שמנת לבישול

כפית גדושה שום כתוש

קורט אגוז מוסקט

מלח ופלפל לבן

טימין 

אופן ההכנה:

במנדולינה או סכין פורסים פרוסות מתפוחי האדמה בעובי אחיד ומעבירים לקערה, מוסיפים את כלל המרכיבים ומערבבים.

בתבנית (עדיף עגולה אבל אפשר גם רגילה) מסדרים נייר אפייה ועליה את פרוסות תפוחי האדמה אחת על השניה כמו קלפים (ראו תמונות).

שופכים על הכל את הרוטב שנשאר בקערה, מניחים למעלה את הטימין ומכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לשעה בתנור.

לאחר שעה מורידים את נייר הכסף ושמים על גריל עד השחמה.

תהנו!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת