00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

פשטידת פסטה ובצל מטוגן

31/08/2014

כעיקרון, המתכון הזה נולד מהעובדה של חבל לזרוק, נשאר פסטה מארוחת הצהריים? קבלו אחלה פשטידה לארוחת הערב

מצרכים:

שליש שקית פסטה מבושלת ומסוננת

2 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים עד שקיפות

כפית שום כתוש (לטגן עם הבצל)

חצי כוס גבינה צהובה מגורדת

2 כפות קוטג`

2 כפות גבינה לבנה

רבע כוס פירורי לחם

50 גרם חמאה מומסת

כף אבקת מרק פטריות

קורט אגוז מוסקט

מלח ופלפל

2 ביצים

אופן ההכנה:

מערבבים הכל בקערה ומעבירים לתבנית משומנת (אני נוהג גם על השמן לשים מעט פירורי לחם למניעת הדבקות) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל40 דקות.

מוציאים לקירור עד טמפרטורת החדר וטורפים!

תהנו!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת