00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

אסאדו ביין אדום

 מה לא עושים בשביל חבר 

ביקש אסדו לערב מיוחד אז שאני יסרב 

קדימה תרשמו מתכון 

עבור 6 סועדים

החומרים

1 קג אסדו 

10 בצלצלים

סלסת פטריות שמפניון

חצי בקבוק יין אדום חצי יבש

כוס נוזל בקר/עוף/ירקות/מים

4 כפות דבש

2 ענפיי טימין טריים

מלח גס 

פלפל גרוס בנדיבות

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה 

בסיר רחב וכבד נחמם שמן זית

במקביל נמליח ונפלפל את הנתחים נצרוב את 

הנתחים נוסיף טימין ואת הבצלצלים בשלב זה

נוסיף את הדבש ולסיום את היין והנוזל

נביא לרתיחה ונבשל כחצי שעה על אש נמוכה 

נחמם תנור לחום 200 מעלות ונשלים את הבישול 

בתנור כשהסיר מכוסה בנייר כסף למשך שעה 

לאחר כשעה נוסיף את הסלסלת הפטריות ונמשיך 

בצלייה ללא כיסוי לעוד חצי שעה 

פעולה זו תצמצם את הנוזלים והסוכרים יהפכו 

לקרמל .

בתיאבון 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת