00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פנקייק שיבולת שועל ואוכמניות

15/08/2014

פנקייק טעימים, בריאים  וריחניים לארוחת בוקר....וכמובן אווריריים.

המצרכים (ל-3 פנקייקים בינוניים):

1/4 כוס קמח

1/8 כוס קוואקר ("פתיתי שיבולת שועל להכנה מהירה" של שופרסל שכבר כתבתי עליהם בפוסט מלפני זמן מה)

1 כף סוכר חום

1 כפית אב' אפייה

1/2 כפית סודה לשתייה

קורט מלח

קורט קינמון

קורט אגוז מוסקט טחון

1 ביצה M

1/3 כוס ריוויון/ אשל/ יוגורט

2 כפות חמאה מומסת

1 כף מייפל

2 כפות חלב, לפי הצורך

חופן אוכמניות טריות/ מופשרות

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים - קמח, סוכר, שיבולת שועל, אב' אפייה, סודה, מלח, קינמון ומוסקט.

2. בקערה אחרת מערבבים וטורפים ביצה, ריוויון, חמאה, מייפל

3. מוסיפים את החומרים הרטובים לבישים ומקפלים פנימה עד שהקמח נטמע. אם יש צורך מוסיפים עוד 2 כפות חלב.

4. שמים בצד ל-30 דק' לנוח.

5. מוסיפים את האוכמניות ומקפלים פנימה בעדינות.

6. מחממים מחבת עם מעט חמאה. שמים כף מהבלילה ומטגנים עד שהתחתית שחומה ויש בועות למעלה. הופכים ומטגנים עוד כ-2 דק'.

7. מגישים חם עם סירופ מייפל אמיתי ואיכותי.

 

 

בתאבון....

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת