00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

פתיתים עם בצל ותירס סאן

 

 

 

 

 

 

מה מכינים:

חבילת פתיתים  (500 גרם /800מ"ל)

1 בצל קצוץ דק

6 כפות גדושות גרגרי תירס מקופסא

4 כפות שמן ( אני מערבב 2 שמן זית 2 שמן קנולה)

 

 

תערובת התיבול:

2 כפיות מלח בישול 

חצי כפית כוסברה יבשה 
חצי כפית אבקת שום

שמינית כפית כורכום
מעט ג'ינג'ר יבש ( לא חובה)

רבע כפית פילפל שחור
מעט צ'ילי גרוס

 

אפשר להכין גם חצי כמות , מחצי חבילת פתיתים אפויים (250 גרם/400 מ"ל), ואז מחלקים את כל כמויות התיבול בחצי.

 

 

 

שלבי ההכנה: 

1) מכינים את תערובת התבלינים 

2)מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל על אש קטנה עד שמזהיב

3)מגבירים את האש, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים כ-2 דקות תוך ערבוב

4) מוסיפים 800 מיליליטר מים רותחים ( 4 כוסות), מוסיפים את תערובת התבלינים והתירס ואז

    מערבבים ומנמיכים את האש, יש לבשל סה"כ  7 דקות . מכסים את הסיר חלקית, למשך כ- 3 דקות הראשונות

5) לאחר 3 דקות ראשונות מערבבים , מוסיפים מעט מים אם צריך ( לרוב צריך בערך 50 מיליליטר) ומכסים ל- 3 הדקות הנותרות

6) מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור לעוד כ-6 דקות .

 

בתאבון.......

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת