33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

קנלוני טבעוני.

שבוע שעבר בעלי נסע להנגר 11 בתל אביב,נערך שם יריד אוכל עם חקלאי הדרום.  

הוא קנה כרוב ירוק , קייל, מיוחד ועוד עלים כמנגולד ואחרים, בנוסף קנה גבינות הולנדיות . שקית גדולה ומכובדת של עלים ירוקים, מתאים לי. 

עלי הקייל היו יפים, אחידים בצורתם ומאוגדים בגומייה. 

קייל טעמו מריר והוא מתאים  לשייקים ירוקים או לאידוי. 

אשתף אתכם במתכון מצולם של קנלוני ועלי מנגולד קל להכנה ועשיר בטעמו ללא מוצרי חלב וגבינות. האמת הפתעתי את עצמי...indecision

נדרשת השקעת זמן מסוימת במטבח אך התוצאה שווה. 

מצרכים ואופן הכנה:

1 קופסת קנלוני 

רוטב עגבניות:

2 כפות שמן זית

1 בצל

3 שיני שום

1/2 קופסת עגבניות מרוסקות  +  1/2 כוס מים

פפריקה, מלח, פלפל, סוכר

1/2 קופסת שמנת אלפרו לבישול .

להכין רוטב עגבניות :

בסיר לטגן בצל, להוסיף את העגבניות ולהביא לרתיחה. 

להוסיף את השום, לתבל במלח פלפל, מעט סוכר ולבשל כעשר דקות- 15 דקות על אש נמוכה, עד שרותח. 

ולבסוף להוסיף את השמנת סויה לבישול. להמשיך להרתיח כ 5 דקות נוספות, לבדוק טעמים. 

לכבות את האש ולצנן. 

למילוי של הקנלוני :

מאגד של עלי קייל - לוודא שמשתמשים רק בעלים ולא בגבעול, כיון שהוא סיבי וקשה למאכל. 

חבילה של עלי מנגולד - לשטוף מחול, לחתוך לרצועות ולסנן. 

חופן עלי ריחן

1 בצל

2 כפות שמן זית

1/2 קופסת שמנת אלפרו לבישול

מלח, פלפל

בסיר רחב לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את העלים הירוקים ולבשל בסיר מכוסה. 

כשהירקות מתרככים לתבל ולהמשיך לבשל. 

כעבור מספר דקות, לשפוך את מחצית קופסת שמנת סויה, לערבב ולבשל במשך 5 דקות נוספות, על אש נמוכה. 

    

כך נראים הירקות אחרי בישול. 

למלא את צינורות הפסטה.  

 במידה ונשאר עלים לפזר על הקנלוני, ואז את הרוטב. 

לאפות בתנור בחום של 200 מעלות, משך כ 1/2 שעה. 

 

לאכול בתאבון, קנלוני עשיר בטעמו וקרמי . 

שנזכה לבטחון, תקווה וטוב. 

אתי. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת