66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בלינצ'ס מלוח במלית גבינות

בלינצ'ס מלוח במלית גבינות

בס"ד

 

מתכון נפלא לבלינצ'ס ממולא בגבינות ומוקרם בשמנת מה יכול להיות יותר טעים מזה.

התמונות צולמו בתחרות "השפית הבאה" של רדיו קול חי שבה השתתפתי.

 

המצרכים לבלינצ'ס:

 

2 כוסות קמח

1 א.אפיה

2 ביצים גדולות

2.5 כוסות חלב

1 כף סוכר

1/4 כפית מלח

2 כפות שמן

 

המצרכים למלית:

 

1 קופ' גבינה לבנה 5%

100 גרם גבינה מלוחה

50 גרם גבינה צהובה מגוררת

מלח,פלפל

 

המצרכים להקרמה:

 

2 קופ' שמנת חמוצה

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

מלח

 

אופן הכנת הבלינצ'ס:

 

- להכניס את כל המצרכים לבלנדר ולערבל עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

- לשמן מחבת במעט חמאה .

- ליצוק מחצית ממצקת גדולה או מצקת קטנה שלמה למחבת החמה ולטגן עד שנוצרות בועות על הבלינצ'ס

(לא להפוך).

- להוציא ולקרר.

 

אופן הכנת המלית והרכבת המנה:

 

- לחמם תנור לחום של 200 מעלות.

- לערבב את כל מרכיבי המלית ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.

- לשטח עלה בלינצ'ס על משטח עבודה, למלא בכף מלאה מהמלית,לקפל את הקצוות כלפי פנים ולגלגל.

- להניח בתבנית מרובעת.

- לערבב בקערית את כל מצרכי ההקרמה.

- לשפוך על הבלינצ'ס ולהכניס לאפיה בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות עד להשחמה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת