2121
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוף שלם ממולא בבורגול ...

עוף שלם ממולא בבורגול ...

החודש האחרון מנע ממני מלהכנס למטבח ,הכל היה זריז ומהיר וכמעט שלא השקעתי זמן באוכל מבושל ,כשהמצב קצת נרגע

החלטתי לפנק את המשפחה בעוף ממולא הנהדר הזה שכולם אוהבים ,במעט זמן ומעט עבודה יוצא עוף נהדר,והריחות בבית

משגעים ,הנה המכון תהנו .

1 עוף שלם

2 כוסות בורגול

חופן חמוציות

6 משמשים

2 בצלים קצוצים דק

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כפית בהרט

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

1 כף פטרוזיליה יבשה

1 כף כוסברה יבשה

1/4 כוס שמן

1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה :

להשרות את הבורגול ב2 כוסות מים רותחים ל20 דקות לסנן ולקרר ,

לטגן את הבצלים בשמן עד שיזהיבו מעט ,להוסיף את הבצלים עם השמן

 לבורגול ,לקצוץ את המשמישים להוסיף לבורגול ,לטבל ב1/2 כפית מלח ,כף 

פפריקה מתוקה ,1/2 כפית בהרט ,1/2 כפית פלפל שחור ,פטרוזיליה וכוסברה

יבשים  לערבב היטב .

לשטוף את העוף למלא בתערובת הבורגול,אם נשארת תערובת לסדר מסביב

לעוף בתבנית .

את שאר התבלינים לערבב היטב בקערה קטנה למרוח את העוף,לשפוך כוס מים רותחים מסביב לעוף ,לעטוף בנייר אפייה ומעל נייר כסף להדק היטב

,לחמם תנור לחום 180 מעלות לאפות במשך שעתיים ,להסיר את הנייר אפייה

והנייר כסף להזהיב את העוף .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת