00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פרגיות מוקפצות עם אורז

המצרכים (ל-2 מנות):

פרגיות חתוכות לפיסות בגודל כ-5X5 ס"מ, מ-2 כרעיים של עוף

לרוטב:

1 כף גדושה דבש

2 כפות גדושות של קטשופ

1 כף חומץ אורז

1 כף רוטב צ'ילי חריף

2 כפות רוטב סויה (השתמשתי ב"רוטב סויה לבישול" של "שופרסל" שקיבלתי כחברת שופרסטאר)

פלפל שחור, לפי הטעם

 

שמן לטיגון

קצת שמן צ'ילי

בצל ירוק, קצוץ, להגשה

זרעי שומשום

אורז לבן, מבושל לפי הוראות היצרן

 

אופן ההכנה:

1. מעררבים את הפרגיות עם חומרי הרוטב (דבש, קטשופ, חומץ, צ'ילי, סויה ופלפל שחור) ומניחים למנוחה בצד ל-1/2 שעה.

2. מחממים מחבת ווק עם שמן, מוסיפים את הפרגיות עם כל חומרי הרוטב, ומקפיצים, תוך כדי מוסיפים מעט שמן צ'ילי. ממשיכים להקפיץ עד שהבשר מוכן.

3. מורידים ומוסיפים שומשום ובצל ירוק.

4. מגישים עם אורז לבן מוכן.

 

 

בתאבון...

עוד תמונה... בצד זה סלט תפו"א לא קשור....

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת