00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פלמיני - כיסונים רוסיים במילוי בשר

המצרכים (ל-2-3 מנות):

לבצק:

1 כוס קמח

1 ביצה

1/4 כוס מים

קורט מלח

 

למלית בשר:

300 גר' בשר עוף/ לבן, טחון

פלפל שחור, לפי הטעם

מלח, לפי הטעם - אם רוצים

כמון, לפי הטעם

שמיר, קצוץ

פטרוזיליה, קצוצה

כוסברה, קצוצה

 

אופן ההכנה:

1. מכינים את הבצק: מערבבים מים ומלח. שמים בקערה את הקמח, יוצרים גומה באמצע ולשם שופכים את הביצה, מערבבים עם מזלג ומוסיפים בהדרגה את המים. ממשיכים ללוש בידיים עד שנוצר בצק אלסטי, אחיד ולא דביק.

   מכסים בשקית ניילון ומניחים למנוחה בצד ל-1/2 שעה.

2. טוחנים יחד את הבשר, הבצל והעשבים הירוקים. מערבבים היטב בידיים תוך לישה עם התבלינים.

3. מקמחים משטח ומרדדים את הבצק עד שדק. לוקחים כוס בינונית וקורצים עיגולים. שמים ככפית מהמלית באמצע. סוגרים לחצי עיגול, מהדקים את שני הקצוות זה לזה, כך שנוצר כיסון.

4. שמים על משטח מקומח וממשיכים ככה הלאה עם השאר.

5. מרתיחים סיר גדול עם מים וכפית מלח, זורקים את הכיסונים בזהירות לתוך הסיר ומבשלים כ-30 - 40 דק', עד שמוכנים (טועמים ורואים שהבצק מוכן ולא קשה).

 

זהו... בתאבון! וסוף שבוע נעים...

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת