88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות סבתא

עוגיות סבתא

 

 

 

עוגיות  סבתא

בעצם אלו הן עוגיות חמאה פריכות,

בצורות, שילדים כל כך אוהבים,

והסבתות נהנות לקרוץ אותן ...

מה, לא ככה?

מצרכים:

3 כוסות קמח לבן,

1 כוס סוכר,

1 שקיק אבקת אפיה,

קורט מלח דק,

1 שקיק סוכר וניל,

200 גר' חמאה/מרגרינה חתוכה לקוביות,

1 כפית ברנדי,

1 ביצה,

אופן הכנת הבצק:

מערבבים את כל החומרים היבשים בקערת מערבל,

יוצרים גומה, ומוסיפים את הביצים, החמאה, הביצה והברנדי,

לשים לתערובת אחידה בעזרת וו גיטרה.

מרדדים עלה על משטח עבודה מקומח,

מקמחים את הידיים המערוך ואת קורץ העוגיות,

מרפדים תבניות תנור גדולות ושטוחות בנייר אפיה,

מחממים תנור לחום 175 מעלות,

מרדדים עלה בצק,

מפזרים מעט סוכר ומרדדים קלות עם המערוך לחיבור הסוכר לבצק.

קורצים עוגיות בעזרת כוס בקוטר הרצוי , או בקורצן צורות ,

מניחים בתבנית מרופדת נייר אפיה,

אופים  שתי תבניות יחד בטורבו עד שמזהיב, כ15-20 דקות לערך,

 אחרי אפיה כשהעוגיות התקררו, בוזקים אבקת סוכר. (לא חייבים!)

שומרים בכלי סגור ואטום היטב, לשמירת הפריכות.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת