88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות קינמון

עוגיות קינמון

עוגיות קינמון

שמן מעיד על טעמן,

חמודות בצורתן,  טעימות, קינמוניות  ופריכות

סוג של עוגיות חמאה,

הכנה קלי קלות, למי שאוהב לגלגל בצק בידיים

שוות בהחלט.  

 

 

ן

 

מצרכים לבצק:

140 גר' חמאה רכה,

1/3 כוס אבקת סוכר (40 גר'),

1+1/2 כוסות קמח, (200 גר'),

1/4 כפית קינמון טחון,

2 כפיות תמצית וניל,

לציפוי:

1/3 כוס (65 גר') סוכר,

1/2 כפית קינמון טחון,

לערבב יחד,

לטבול כל עוגיה מגולגלת, ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה,

 לשטח מעט על ידי לחיצת מזלג,

 

אופן הכנה:

מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות,

מרפדים תבנית תנור שטוחה בנייר אפיה,

בקערת מערבל שמים חמאה ואבקת סוכר, ומקציפים עד קבלת קרם חלק ואחיד.

מוסיפים קמח קינמון ותמצית וניל,

 מערבלים לבצק אחיד. להשלמה, ניתן לעבד אותו בידיים.

מחלקים את הבצק ל26 -30 פיסות בצק, שוות בגודלן,

מגלגלים בידיים מקומחות קלות לכדור,

*טובלים בתערובת סוכר קינמון, ואופים.

**לחילופין, אופים את העוגיות תחילה, ללא ציפוי, 

ומגלגלים אותן  בתוך הסוכר +  קינמון בעודן חמימות,

מצננים היטב לפני איחסון בכלי אטום וסגור היטב.

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת