00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

רוטב בולונז

רוטב בולונז

 

 

 

כמעט לא תתפסו אותי בלי הרוטב הזה מוכן במקפיא לאורחי פתע.

כמות גדולה מחולקת למנות, ואתם פשוט מסודרים,

כאשר מתארחים אצלי בו זמנית מספר נכדים,

 המגוון צריך להיות יותר עשיר,

כך שכל אחד ימצא את מה שהוא אוהב על השולחן של סבתא שלו,

indecisionשזאת אני .

 

רוטב בולונז

 

 

 

מצרכים:

500 גר' בשר בקר טחון טרי,

1 בצל גדול  קצוץ דק,

2 שיני שום כתוש,

1+1/2 כוסות מים רותחים,

100 גר' רסק עגבניות בריכוז 28-30

1 כף פטרוזיליה עלים קצוצים דק,

4 כפות שמן קנולה/זית לטיגון הבשר,

פלפל שחור, מלח,

אופן הכנה:

בסיר גדול ורחב, מחממים שמן, ומכניסים בזהירות את הבשר,

מפרידים לפירורים בכף עץ חתוכה, מערבבים מדי פעם וחוזרים על הפעולות,  כאשר הבשר מאבד מצבעו החי, ונעשה אפרפר, מוסיפים את הבצלים הקצוצים, הפטרוזיליה, והתבלינים, מערבבים ומפוררים מס' דקות, ובינתיים מערבבים רסק עגבניות עם מים רותחים, מוסיפים לבשר, מרתיחים, מנמיכים להבה לבעבוע קל, מכסים חלקית, ומבשלים כשעה עד שהרוטב מוכן. מתקנים תיבול במידת הצורך.

אם לא מגישים מיד, אפשר לשמור אחרי צינון מלא,  מכוסה במקרר, הרוטב וכל הטעמים יספגו בבשר, ואז גם קל יותר לחלק למנות.

לחמם את הכמות הדרושה במיקרו, ולהגיש עם ספגטי  כמובן, מבושל לפי הוראות היצרן .

ספגטי בצלחת עמוקה, ומעל  2-3 כפות  רוטב ובתיאבון, יאמי יאמי...

*מי שאוהב (כמוני), אפשר להוסיף על הרוטב בצלחת גם רוטב צ'ילי חריף/ מתוק לפי בחירה.

 

הבשר יתבשל ברוטב כשעה ויסמיך 

 

 

האדומים האלה ברוטב,

 זה תוספת של צ'ילי חריף/ מתוק  במנה  האישית ,

ורק למי שמבקש...devil

 

 

 

תמיד רוטב מוכן במקפיא

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת