00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פסטה עם פירות ים - מנה מהירת הכנה

מנה חגיגית וקלה להכנה, ברוטב עדין של יין לבן ושום.

המצרכים (ל-2 מנות):

1/2 חב' פסטה לבחירתך (250 גר')

שמן זית

כמה שיני כתוש או 1 קוביית שום קפוא

כ-10-15 עגבניות שרי בשלות, חצויות

כ-1/2 כוס יין לבן

כ-12 צדפות, נקיות

כ-8 שרימפסים

פטרוזיליה, קצוצה

פרמזן מגורר, להגשה

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים. שמים בצד.

2. מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים את השום (אולי טיפה חמאה עם רוצים) ומטגנים להזהבה.

   מוסיפים את עגבניות השרי ומטגנים עד שמתרככות מעט.

   מוסיפים את היין, מבשלים דקה ואז מוסיפים את הצדפות והשרימפסים, ממשיכים לבשל עד שפירות הים מוכנים והרוטב הצטמצם מעט.

3. מוסיפים את הפסטה, בעוד הפירות ים עדיין על האש, מערבבים. מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים שוב ומורידים.

4. מגישים לצלחות ומעל מגררים מעט פרמזן, לפי הטעם.

 

 

בתאבון....

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת