00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

קציצות דגים

קל ביותר 
לטחון דגים טחינה דקה 1 ק"ג לערך 
עם פרוסת חלה או לחם מושרה 
במידה והעיסה דלילה נוסיף מעט פירורי לחם
צרור כוסברה ושום 
להוסיף מלח פלפל לבן מעט גרגרי כוסברה טחונים וכף גדושה אריסה מתוקה או חריפה 
לערבב טוב 
לשמן ידיים ולהכין קציצות שטוחות בסיום להניח על נייר אפייה ולקרר כחצי שעה עד שעה ואם אפשר יותר עדיף
לחמם מחבת עם מעט שמן ולצרוב קלות את הקציצה משני הצדדים ולהניח בצד 
בסיר רחב ושטוח לחמם 5 כפות שמן לערך להוסיף ראש שום מקולף פלפלים יבשים וטריים 2 כפות פפריקה מרוקאית כפית כורכום מלח ולסיום כוס וחצי מים 

להביא לרתיחה ולבשל 10 דק להנמיך את האש לסדר בפנים את הקציצות לפזר כוסברה קצוצה וזייתים מרוקאים (יבשים ללא גלעין) על אש נמוכה חצי שעה ואז להתענג עם לחם טרי 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת