00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

חזה עוף צלוי עם מרינדה ורוטב משגעים

מנה עיקרית משגעת ודיאטטית והעשייה נורא קלה רק קחו בחשבון שהחזה צריך לשבת במרינדה לפחות 3 שעות...

מצרכים:

10 חזות עוף פרוסים

למרינדה:

כוס יין לבן

3 כפות דבש

2 כפיות שום כתוש

חצי כפית צ`ילי גרוס (אפשר להמיר את אחת מכפות הדבש לכף צ`ילי מתוק במקום)

כפית רוטב סויה

חצי כפית חרדל

כפית גדושה פפריקה מתוקה

מלח ופלפל

כף עלי טימין קצוצים

לרוטב:

כף שטוחה קמח

כוס ציר עוף (או מים עם אבקת מרק)

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים את חזות העוף לפחות 3 שעות במקרר (לכסות את הקערה עם ניילון נצמד)

לאחר 3 שעות לחמם מחבת פסים לחום גבוהה, להוציא חזה עוף, לתת לו ניעור קל מהנוזלים מעל הקערה ולהניח במחבת 3-4 פרוסות כל פעם (צריך לשמוע טסססס בכל פעם שמניחים פרוסה )

לאחר השחמה הופכים וכשמוכן מוציאים לכלי.

לאחר שכל פרוסות החזה מוכנות, שופכים למחבת את נוזל המרינדה ומביאים לרתיחה, מוסיפים את כף הקמח וציר העוף ומערבבים למניעת קבלת גושי קמח ולצימצום הנוזל.

לאחר צמצום הנוזל מעבירים אותו לכלי עמוק במסננת בעזרת גב הכף.

תהנו!!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת