00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

רולדת חביתה עם זיתים

09/11/2014

4 - ביצים

2 כפות - קמח

2 כפות - קורנפלר

100 גר' - שמנת חמוצה

10-15 זיתים (חתוכים לעיגולים)

 

טורפים קלות את הביצים ומערבבים היטב עם שאר המצרכים.

מכסים את תבנית האפייה בנייר האפייה (השתמשתי בתבנית חד פעמית רגילה),משמנים מעט את הנייר,שופכים את הבלילה,מסדרים מעל את הזיתים ואופים בסביבות 15 דקות בחום של 200 מעלות.

מגלגלים יחד עם הנייר ומצננים.

לאחר שהרולדה הצטננה,מורידים את הנייר,מגלגלים בחזרה וחותכים.

 

זהו:)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת