55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

נאצ'וס ביתיים

2 דקות הכנה

3 מצרכים

5 דקות בתנור

מקסימום הנאה

זה מה שצריך להקדיש כדי להנות מחטיף הנאצ'וס הזה

המצרכים:

8 יחידות טורטיות

2 כפיות תבלין פילדלפיה

1/2 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

חותכים את  הטורטיות למשולשים, מערבבים את השמן עם התבלין, שופכים על משולשי הטורטיות, מסדרים בתבנית ואופים כ-5 דקות או יותר, עד שהטורטיות מזהיבות.

מגישים עם רוטב גואקמולי או סלסה עגבניות. (שאמנם הכנתי, אבל לא צילמתי)

רוטב גואקמולי

1 אבוקדו בינוני חתוך לקוביות

2 גבעולי בצל ירוק קצוץ

1 עגבניה חתוכה לקוביות קטנטנות

כוסברה קצוצה

מיץ מחצי לימון

פלפל שחור גרוס, מלח

סלסה עגבניות 

2-3 עגבניות בשלות קצוצות

1/2 בצל סגול קצוץ דק

2 שיני שום כתוש

חצי לימון סחוט

כוסברה קצוצה

מלח, פלפל גרוס

(אם רוצים חריף - פלפל ירוק חריף קצוץ דק)

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת