00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

פשטידת תירס ללא גלוטן

פשטידה טעימה ומי היה מאמין שהיא ללא גלוטן, מתאימה לציליאקים.

מצרכים ל-3 תבניות אינגליש קייק:

2 בצלים קצוצים דק

2 קופסאות שימורים של תירס מתוק מסוננות

2 גבינה לבנה 5%

2 כפות קוטג`

50 גרם חמאה מומסת

רבע כוס שמנת מתוקה

3/4 כוס קמח תירס (לבלילה) ועוד חצי כוס לציפוי התבנית

5 ביצים

300 גרם גבינה צהובה מגורדת

ספריי שמן

חצי כפית אגוז מוסקט

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים הכל בקערה, משפריצים עם הספריי שמן בכל דפנות התבנית ובתחתיתה ומפזרים שכבה דקה של קמח תירס.

ממלאים את התבניות כמעט עד הקצה (הפשטידה לא תופחת...) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-40 דקות ולאחר מכן נותנים השחמה (גריל) ל-3 דקות

מוציאים מהתנור ומביאים לטמפרטורת החדר ומכניסים למקרר לקירור קל.

תהנו!! 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת