00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

רצועות חזה עוף עם פול ותחתיות ארטישוק

תבשיל מהיר וקל להכנה בטעם שמזכיר את בית אמא.

מצרכים:

רצועות חזה עוף מ -6 פרוסות

חצי חבילת פול קפואה

שקית של תחתיות ארטישוק קפוא

5 בצלים ירוקים קצוצים עם העלים

חופן כוסברה קצוצה

כפית שום כתוש

3 כוסות ציר עוף או מים עם אבקת מרק עוף

חצי כפית כורכום

מלח ופלפל

שמן זית

אופן ההכנה:

ראשית נבשל במים רותחים את הפול כ-3 דקות ונוציא למי קרח. את תחתיות הארטישוק גם נבשל כשלוש דקות, נסנן, נחתוך לרוצועות ונזלוף מעט מיץ לימון עד השימוש.

בסיר סוטאז` (נמוך ורחב) מחממים שמן זית ומטגנים את הבצלים הירוקים, הכוסברה והשום עד שקיפות הבצל, מוסיפים את רצועות נתחי העוף וממשיכים בטיגון עד סגירה.

מוסיפים את הפול ותחתיות הארטישוק ומטגנים כ-2 דקות, מוסיפים את הנוזל והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כעשרים דקות, מורידים מכסה ומבשלים עד צמצום של הנוזל לחצי.

תגישו עם אורז לבן!

תהנו!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת