22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

עוף ואורז בתנור

עוף ואורז בתנור
ההכנה הכי מהירה שיש, מינימום כלים ומקסימום הנאה! ארוחת צהריים מלאה בתבנית אחת... לא צריך יותר!

החומרים:

לאורז:

1 כוס אורז מלא

2.5 כוסות מים רותחים

מלח, פלפל, פפריקה מתוקה

לעוף:

8 חתיכות עוף (אני השתמשתי בפולקע)

כף שמן

כף רוטב סויה

כף רוטב צ'ילי מתוק

כפית גדושה פפריקה

אופן ההכנה:

1. שמים בתבנית לתנור כוס אורז, מים ותבלינים.

2. מכינים את מרינדת העוף בקערה ומצפים היטב את העוף בתערובת.

3. מניחים את העוף על האורז.

4. מכסים בנייר כסף ואופים ב-180 מעלות כשעה.

5. כשהאורז מוכן וספג את כל הנוזלים, מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור עד שהעוף משחים מעט, כ-10 דקות.

 
בתאבון :)
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת