00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

עוגיות פרמזן

 

המצרכים:

1 כוס קמח

200 גר' פרמזן מגורר

100 גר' חמאה, רכה וחתוכה לקוביות

2 כפות גדושות של שמנת לבישול

ביצה טרופה לציפוי

זרעוני פרג ושומשום לזרייה

 

אופן ההכנה:

מערבבים את הקמח והגבינה המגוררת. מוסיפים חמאה ולשים היטב (בעזרת הידיים או באמצעות מיקסר עם וו גיטרה) לבצק אחיד. מוסיפים את השמנת לבישול וממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק יפה ואחיד.

יוצרים נקניקיה מאורכת ושמנמנה, בקוטר כ-5 ס"מ, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.

מוציאיםאת הבצק, מסירים את הניילון ושמים על משטח. מצפים את הבצק בביצה מכל הצדדים. מפזרים פרג ושומשום בנדיבות לציפוי כל הצדדים.

לוקחים סכין טובה ופורסים לפרוסות בעובי 1 - 1/2 1 ס"מ.

מכסים תבנית אפייה בנייר אפייה. מניחים את העוגיות בתבנית במרווחים (אבל אין צורך במרווחים גדולים - העוגיות לא תופחות).

אופים כ-8 דק' בחום 180 מעלות.

 

בתאבון...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת