1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת ביסקוויטים שוקולד

18/07/2014

אין ספור מתכונים יש לעוגת ביסקוויטים את המכון הזה יצא לי ככה להכין משארית קרם גאנש שנשאר במקרר מעוגה אחרת ,

והרבה שוקולד לבן שלא היה בו שימוש

התוצאה נהדרת וטעימה מאוד קצת מתוקה אז חתיכות קטנות .

1 חבילה ביסקוויטים 250 ג``ר

1 פודינג וניל

1 שמנת מתוקה

1 כוס חלב

100 ג``ר שוקולד לבן

100 ג``ר שוקולד מריר

20 ג``ר חמאה

1/4 כוס חלב +1/2 כוס חלב לטבול את הביסקוויטים

לקרם גאנש:

100 ג``ר שוקולד מריר

1/2 קופסא שמנת מתוקה

אופן ההכנה :

בקערה קטנה לשבור לקוביות 100 ג``ר שוקולד מריר+100 ג``ר שוקולד לבן +1/4 כוס חלב להמיס במיקרו כ30 שניות ,

עד שהשוקולד נמס להוסיף 20 ג``ר חמאה לערבב היטב עד לתערובת אחידה .

בקערת המיקסר להקציף שמנת מתוקה +פודינג וניל +1 כוס חלב לקצף יציב ,להוסיף את קרם השוקולד לקצפת לערבב

בעדינות ,

להרטיב ביסקויטים לסדר זה לצד זה בתבנית מלבנית ,לצקת חצי מקרם הקצפת על הביסקוויטים ,להרטיב עוד שורה של

ביסקוויטים להניח על הקרם ,לצקת את הקרם הנותר על השכבה השנייה ,לכסות בניילון נצמד לשמור במקרר .

קרם גאנש:

בקערה קטנה לשים 1/2 מיכל שמנת מתוקה +100 ג``ר שוקולד מריר להמיס כ30 שניות במיקרו לערבב

עד לקרם אחיד ,לקרר כמה דקת לצקת על העוגה בצורה אחידה ,לשמור את העוגה במקרר למשך כ4 שעות ולהתענג

בקוביות קטנות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת