33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

פיצה פליאו בלי גלוטן

פיצה פליאו בלי גלוטן

נתקלתי לא מזמן במתכון הבא והתחשק לי לנסות אותו היום לארוחת צהריים : 

 

1 כוס קמח טפיוקה ועוד 1-2 כפות בערך לקימוח המשטח והידיים

1/3 כוס קמח קוקוס + 2-3 כפות עד ליצירת הבצק הדביק

1 כפית מלח

1/2 כוס שמן זית 

1/2 כוס מים חמימים

1 ביצה טרופה

- - - - - -

1 רסק עגבניות

אורגנו

גבינה מגורדת

בזיליקום או כל תוספת שרוצים (טונה/סרדינים, פטריות, מלפפונים כבושים, זיתים וכו`)

- - - - - - -

בקערה בינונית מערבבים את כוס הטפיוקה, 1/3 כוס קמח קוקוס והמלח. 

מוסיפים לאט את השמן, המים והביצה ומערבבים עד איחוד. מוסיפים כף אחרי כף בין 2-3 כפות קמח קוקוס עד ליצירת בצק די דביק. 

במשטח על נייר אפיה מפזרים קמח טפיוקה, וגם על מערוך והידיים, ומתחילים בעיבוד הבצק עד לעיגול. בעזרת מערוך לשטח את הבצק לגודל ולצורה שרוצים, ולהכניס לתנור ב-180 מעלות למשך כעשרים דקות עד השחמה. 

מוציאים, מורחים רסק עגבניות ומפזרים את הגבינה והתוספות ומחזירים לתנור לעוד רבע שעה עד שהגבינה נמסה. 

   

      

                            

 בתאבון !

ונאחל לעצמנו שבוע הרבה יותר שקט ובטוח מהאחרון. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת