66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מאפה שושני פיצה

11/07/2014
מאפה שושני פיצה

בס"ד

 

מאפה קל להכנה ונפלא של שושנים ממולאות בעגבניות מיובשות ,גבינה וזיתים

לערכים תזונתים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/5499

 

המצרכים לבצק:

 

1 ק"ג קמח

2 כפות שמרים יבשים

1 כף גדושה מלח

3 כפות סוכר

12 כפות שמן זית

2-3 כוסות מים

 

המצרכים למילוי:

 

1/2 כוס ממרח עגבניות מיובשות

100-150 גרם גבינה צהובה מגורדת

1 כוס זיתים מגולענים קצוצים

4 כפות אורגנו יבש

 

המצרכים לציפוי:

 

1 ביצה 

1 כף שמן זית

4-5 כפות שומשום (לפי הצורך)

 

אופן ההכנה:

 

- בקערת המיקסר להניח את המלח,מעליו את הקמח,שמרים,סוכר ,שמן הזית ומים (להתחיל עם 2 כוסות

ולהוסיף לפי הצורך) ומערבלים עד לקבלת בצק רך וגמיש.

- מכסים ומניחים לתפיחה של שעה.

- מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים.

- מרדדים כל חלק לעלה דק, מורחים רבע מהממרח עגבניות מיובשות,זורים רבע מהגבינה ורבע מהזיתים ומתבלים בכף אורגנו.

- מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.

- משמנים תבנית מרובעת ומניחים את הפרוסות עם מעט רווח בין אחת לשניה.

- מתפיחים עוד 30 דקות.

- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

- מברישים את הבצק בביצה מהולה בשמן זית וזורים שומשום.

- מכניסים לאפיה עד שהבצק מזהיב בערך 25-30 דקות.

 

--

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת