33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

ביצה טבעונית למאפים מזרעי פישתן או ציה

 
 
 
 
 
משמש: 1 ביצה
 
החלפה מהירה וקלה של ביצה,בזרעי פשתן טחון טרי או זרעי צ'יה  מתאים לבצקים ומאפים שונים. 
  • 1 כף פשתן טחון או זרעי צ'יה
  • 3 כפות מים
 
ההכנה 
  1. לטחון במטחנת תבלינים(קפה) את זריעי פשתן והמים עד לקבלת התערובת, לאשפז ל15 דקות למקרר
    המקור כולל תמונות מהבלוג הקסום הזה 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת