00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגיות שוקולד צ'יפס (הכי רכות שיש)

 

 

 

חם, לוהט, מהביל ומתיש ומי בכלל רוצה לעמוד ליד התנור. . . אז זהו, שלהכין את הבצק לעוגיות לוקח בדיוק חת שתיים. להניח את העוגיות על התבנית שלוש וארבע.

תרתי משמע. 3 עד 4 דקות ואתם בנחת משתרעים, על הספה מחכים ל.... מטעמים.




 

עוגיות שוקולד צ'יפס

 

עם מרכיב שעושה טוויסט לעוגיה . מצידי גם צ'ה צ'ה או אפילו רומבה.

העיקר התוצאה. הכי רכות שיש. נשמרות רך ולא מתקשות .


 

 

200 גר' חמאה רכה
1 כוס סוכר חום כהה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
2 ביצים
1 כפית תמצית שקדים
1/4 + 2 כוסות קמח תופח
קורט מלח
3/4 + 1 כוס שוקולד צ'יפס

 

 

 

לחמם תנור לחום של 175 מעלות.

לצפות תבנית תנור בנייר אפייה.

 

להקציף ביצים עם סוכר לתערובת חלקה. להוסיף את שאר המצרכים בהדרגה.

בעזרת 2 כפות להניח תלוליות על נייר האפיה במרחק סביר אחת מהשניה.

לאפות כ 13 דקות או עד התחלת צבע זהבהב.  להוציא מהתנור. לקרר מספר  דקות.



 

 


להעביר לצלחת להמשך הקירור.

 

בתיאבון.

 

כרגיל אני לא אחראית על הקלוריות שאספתם . ממליצה בחום לצאת להליכה מהירה
ו/או ריצה קלה למי שיכול בלחות הזו.

 

ממליצה . כך גם שאר הטועמים.


אלינוער



 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת