00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

רולדת דבש עם ריבת חלב

3 - ביצים

1/2 כוס (125 מ"ל) - סוכר

4 כפות - דבש

175 מ"ל - קמח

1 כפית - אבקת אפייה

ריבת חלב

אבקת סוכר

 

מחממים את התנור (200 מעלות).

מקציפים את הביצים עם הסוכר.

מוסיפים את הדבש,הקמח ואבקת האפייה ומקציפים במהירות נמוכה עד שמתקבלת בלילה אחידה.

מכסים את תבנית של תנור אפייה בנייר אפייה ואופים כ-7 דקות.

מגלגלים יחד עם נייר האפייה ומצננים.

מיישרים את הרולדה,מורחים את ריבת החלב,מגלגלים שוב (ללא הנייר),מפזרים את אבקת הסוכר וחותכים.

 

זהו:)

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת