33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

חיתוכיות אבוקדו ושוקולד מנטה בלי גלוטן

חיתוכיות אבוקדו ושוקולד מנטה בלי גלוטן

כבר מזמן שרציתי להכין כאלה, ועכשיו הגיעה השעה לפני שיהיה מחסור עונתי באבוקדו. 

נתקלתי באלה, ונראה לי שזה יהיה הצלחה פה בבית. 

לשכבת האבוקדו : 

1 אבוקדו גדול בשל

2 כפות דבש

6 כפות שמן קוקוס

1+1/2 כוסות קוקוס גרוס

2 טיפות מנטה (לא חובה)

- - - - - -

לשכבת השוקולד : 

1/4 כוס אבקת קקאו משובח

1/4 כוס שמן קוקוס

1/4 כפית ווניל

2 כפות דבש/מייפל

- - - - - -

מתחילים בהכנה של השכבה הירוקה - במעבד מזון או בבלנדר מכניסים את כל המרכיבים, מערבבים עד איחוד, משטחים בתבנית מרובעת שיש בה נייר אפיה ומכניסים למקפיא לפחות לחצי שעה. 

בינתיים מכינים שהכנת שכבת השוקולד- מערבבים את כל המצרכים ואז שופכים מעל לשכבה הירוקה. זה נראה כאילו זה לא יספיק, אבל מכסים את זה לכל הכיוונים וזה בסדר גמור.

מכניסים למקפיא ל-20 דקות, מוציאים חותכים לריבועים ושומרים בהקפאה. 

הערה: במתכון המקורי היא מחממת את שכבת השוקולד, אני לא חושבת שיש בזה צורך בקיץ כששמן הקוקוס כה נוזלי. 

       

 
שבת שלום angel

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת