2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת ריבת חלב וקרם שמנת

לכבוד ימי ההולדת שחלים היום של נכדתי המתוקה ושלי הכנתי את העוגה המהירה והמרשימה הזאת ,עוגת טורט פשוטה

שמה שעושה אותה מרשימה וטעימה זה הקרם וניל והריבת חלב ,

שיהיה מזל טוב לכל החוגגים .

מצרכים:

6 ביצים

1 וחצי כוסות קמח

1 שקית אפיה

1 כפית תמצי וניל

3/4 כוס סוכר

1/4 כוס שמן

לקרם וניל :

2 שמנת מתוקה

1 פודינג וניל

1 כוס חלב

לציפוי ריבת חלב :

קופסא ריבת חלב

אופן ההכנה:

להפריד ביצים ,להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב ,להוסיף בהדרגה ,חלמונים ,

שמן ,וניל קמח ואבקת אפיה ,לערבב לתערובת אחידה ,

לחלק את הבלילה לשתי תבניות 26 לאפות כ25 -30 דקות בחום 180 מעלות עד שהעוגות

יציבות .

קרם וניל אופן הכנה :

2 שמנת מתוקה

1 כוס חלב

1 פודינג וניל

להכניס לקערה להקציף לקצב אחיד ויציב ,

אופן הרכבת העוגה :

למרוח על חלק אחד של העוגה שכבה של ריבת חלב ,למרוח מעל קרם וניל בנדיבות ,

להניח את העוגה השנייה מעל שוב למרוח שכבה של ריבת חלב בנדיבות ,למרוח מעל קרם

שמנת ,לקשט או לזלף מסביב לעוגה בקרם שמנת וריבת חלב .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת