2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

רצועות דג נסיכה מטוגנות ..

בכל ערב שישי באופן קבוע יש אצילנו בשולחן דג מטוגן ,כל משפחה עם הדג שלה ,ואצלינו זה דג נסיכה מטוגן ,אף אחד לא

מוותר על מנת הדג ,בעלי מברך "שהכל נהיה בדברו" ,ואנחנו כולנו ואפילו הנכדים הקטנים מחכים לקבל את מנת הדג ,אצלינו

אוכלים את הדג עם חתיכת חלה טרייה וירק הרבה ירק ,פיטרוזיליה ,כוסברה ,נענע ,ראשד,ריחן ,הכל שטוף ונקי,כנהוג במטבח

הפרסי מוצאו של בעלי ,כולם מחכים לדג המטוגן הפשוט ולא מוותרים חגיגה של טעמים בתוספת הירק .

מצרכים:

1 קילו דג נסיכה חתוך לרצועות

11/2כוסות פרורי לחם

2 ביצים טרופות

1 כפית מלח

1/2 כוס  שמן לטיגון

מיץ מ2 לימונים

אופן ההכנה :

לחתוך את הדג לרצועות להכניס לקערה לסחוט מיץ מ2 לימונים לשפוך את המיץ על הדגים,

למלא מים שיכסו את הדגים ,להניח בצד ל10-15 דקות .לשטוף היטב לסחוט את הדגים בין

כפות הידיים בזהירות .

לטרוף את הביצים והמלח בקערה לבלילה אחידה ,בצלחת רחבה לפזר את פרורי הלחם ,

לטבול את הדגים בביצים ולאחר מכן בפרורי הלחם .

לחמם מחבת רחבה עם השמן ,כשהשמן חם להניח את הדגים ולטגן עד להזהבה משני

הצדדים .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת