00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

רולדת קציץ בשר קלה וטעימה.

 

  רולדת קציץ בשר-   את קציץ הבשר  הגיתי מחיפושי אחרי מנה בשרית קלה להכנה בלי טיגונים ובקלי קלות.

המנה מורכבת מהודו טחון אפשר גם בקר או עוף. בצל. מלח . פלפל. ביצה. ופירורי לחם. כמה קלה להכנה היא מאוד טעימה. להגיש קר עם ירקות חתוכים או סלט ירקות.

 להגיש פרוס מהמקרר . המנה כשמוגשת קרה מאוד טעימה.

החומרים ל-2  רולדות.

650 גרם הודו טחון או עוף או בקר.

1 בצל קצוץ לקוביות קטנות.

1 ביצה. 

1/3 כוס פירורי לחם או קמח מצה.

1 כף שמן.

מלח ופלפל לפי הטעם.

1 כף פפריקה מתוקה.

1 שן שום מעוכה.

אופן  ההכנה-

לערבב הכל ביחד.

לקחת נייר אפייה . ולשים לאורכו (חוץ מהשוליים ). חצי כמות מילוי. להתחיל לגלגל לרולדה עם הנייר. ולהתחיל לגלגל עם האצבעות קצה אחד כמו אריזת סוכרייה.ולאחר

מכן לגלגל את הקצה השני. - ולאחר מכן לסובב ביחד את שתי הקצוות עד אשר -

הבשר מתהדק ונוצר כמעין נקניק בעטיפת סוכרייה.

וכך ליצור את הנקניק הבא .

לשים בתבנית אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש  לחום בינוני  160 מעלות כ-25-30 דקות.

 

לערבב את כל החומרים ביחד.

להניח חצי כמות לרוחב הנייר.

מתחילים לגלגל  לרולדה עם הנייר מעל.

הרולדה מגולגלת. להתחיל לסובב  קצה אחד כמו אריזת סוכרייה ואחר כך לגלגל את הקצה השני.ואז לגלגל את שתי הקצוות ביחד. עד אשר הבצק הדוק ומתקבלת אריזת סוכרייה מתוחה.

לזה התכוונתי. לאפות בתנור מחומם מראש ל-160 מעלות חום בינוני. כ- 30 דקות לערך.

 

לקרר לפרוס ולהגיש מצויין וטעים יותר כאשר המנה קרה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת