44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

הפרצעלס המעולים של AuntieAnne's מאמריקה כבר כאן!

הפרצעלס  המעולים של AuntieAnne's  מאמריקה כבר  כאן...

איציק גולה הביא אלינו את "הדודה אן"  מאמריקה טוב, לא את הדודה מפנסילבניה , אבל בהחלט את הפרעצל האהובים של AuntieAnne's  מאמריקה.

יותר מאלפיים סניפים בכשלושים מדינות ברחבי העולם נהנים מהפרעצל הכי טובים בעולם ועכשיו תורנו.

הגענו  לטעימות בסניף הראשון של איציק גולה שבקניון הזהב -שער פריז באגף הישן,קהל הלקוחות שעמד בדוכן הריחני של גולה וביקש לנסות מזה ומזה הבהירו לנו-יש כאן סיפור הצלחה של פרעצל..

יש כאן מתוק ומלוח , פיקנטי ,עם נקניקיות, עם חלפינו,קינמון שבבי שקדים ,אוכמניות וצימוקים ורטבים שמותאמים והכל פרעצל משובח שבמשובחים.

האמת,קל להתאהב, הם פריכים, ריחניים וטעימים מאין כמותם, כל שילוב איתם יוצא בול והבעיה היחידה היא שממש אבל ממש קשה לבחור..

התחלנו עם נקניקיות בתוך פרעצל או כמו שגולה קורא להם "נקניקיה בפיג'מה"  , טעימים, קטנים ומצויינים גם לילדים .

המטבלים שמגיעים עם הפרעצלס מתמזגים בדיוק בטעמי שום או פיקנטי, עם מקלות או בצורת השמיניה הקלאסית, איך שלא תהפכו את הפרעצל יצא טעים-מילה שלי.

יש קומבינציות של פרעצלס ושתיה  עם מטבלים -אתם ממש לא צריכים להתלבט, כי חוץ מפרעצל'ס מעולים המחירים שווים לכל כיס בין 9-16 ש"ח.

למי שאוהב את הפרעצל שלו פיקנטי- שינסה את  החמוד הזה עם פלפל החלפינו- אני אהבתי!

"הכל שקוף" ממש מולכם יכינו במיומנות מהבצק התפוח את הפרעצל'ס יגלגלו, יתבלו ולתנור- הכל קורה מולכם, כשאיציק מזהה קצת לחץ הוא מייד חובש כפפות ונרתם לעזור לגלגל פרעצל'ס

שאלנו את איציק איפה הוא למד להכין את הטעימים האלו- בארצות הברית כמובן!

על הדרך איציק מספר לנו שתיכף פותחים סניף גם באילת, ואני חושבת לי שזה נראה לי יתפוס כל כך טוב -כי זה בדיוק הטעם שישראלים אוהבים, לא מפוצץ מתוק אלא במידה, והפיקנטיות והטעמים תואמים כל כך לחיך הישראלי, אגב, טעמתי בארה"ב זה בדיוק הטעם האהוב. 

נראה שבקרוב נהנה מעוד סניפים של AuntieAnne's  בארץ חוץ מהסניף שיפתח באילת בחודש הקרוב מתוכנן עוד אחד בתל אביב 

הסניפים בשריים וכשרים

גם בגזרה המתוקה  הבשורות טעימות - טעמנו את הקינמון המסוכרות ואת אלו עם שבבי השקדים- אליפות!

לדף הפייסבוק  

מה אני אומרת? תבואו תטעמו תתמכרו לטעם 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,326
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת