66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס

עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס

 

בס"ד

 

עוגת גבינה נפלאה עם תחתית של עוגיות שוקולד צ'יפס.

עוגה שהכנתי לשבועות לפי רעיון של הבנות הנפלאות מקרמשניט  עם מתכון שלי

מומלץ בחום העוגה התחסלה במהירות האור חחח

המצרכים לתחתית:

4 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

100 גרם נטיפי שוקולד צ'יפס

1 כוס סוכר חום

3 ביצים

קורט מלח

200 גרם מחמאה

 

המצרכים למלית:

2 קופ' גבינת שמנת 5% (טרה)

1 קופ' גבינה לבנה 5%

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

1 שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

- להכניס לקערת המיקסר את כל מצרכי הבצק וללוש עד לקבלת בצק רך.

- לשמן תבנית עגולה 26/28.

- לשטח את הבצק בתבנית בשכבה דקה.

- את יתר הבצק לשטח בתבנית מרובעת על נייר אפיה

- להכניס לאפיה בחום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות עד שהבצק משחים.להוציא ולקרר.

- להקציף את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג ולהוסיף בהדרגה את הגבינות.לערבל עד שהתערובת אחידה.

- מהבצק שבתבנית המרובעת לחתוך חתיכות קטנות ולערבב עם תערובת הגבינות.

- לשפוך את תערובת הגבינות על תחתית הבצק שבתבנית העגולה וליישר.

- לגרד את יתרת הבצק על פומפיה ולזרות אותו מעל העוגה.

- להכניס למקרר לפחות לשעתיים לפני ההגשה.

**אם נותר מהבצק של העוגיות שוקולד צ'יפס אפשר לגרד ולהקפיא לפעם הבאה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת