00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

עוגת גבינה ודובדבנים

כחברת "שופרסטאר" קיבלתי לנסות מס' מוצרים לקראת שבועות, אומנם שבועות כבר עבר, מתנצלת - הייתי מעט עסוקה, אבל לקראת הסופ"ש הכנתי את העוגה המעולה הזו.

את הבישקוטים של "שופרסל" אצלי דווקא זללו ככה סתם, הם היו מאוד טעימים, טריים, פריכים ורכים בו-זמנית. בקיצור, ממש מעולים. את המוצרים האחרים אני מקווה לנסות בקרוב.

במתכון הזה השתמשתי בפודינג וניל ופתי בר של "שופרסל".

העוגה יצאה טעימה. השילוב עם דובדבני האמרנה, שהם כ"כ טעימים גם ככה, יחד עם הגבינה, עבד ממש טוב.

המצרכים:

לתחתית:

200 גר' פתי בר של "שופרסל" או ביסקוויטים

80 גר' חמאה מומסת

1/2 כוס ממרח "נוטלה"

 

למלית:

500 גר' גבינה לבנה 5%

1/2 קופסא של גבינת שמנת (פילדלפיה/ סימפוניה)

1/2 מיכל (100 גר') שמנת חמוצה

1/2 קופסא חלב מרוכז (200 גר')

3 ביצים

1 כפית תמצית וניל

2 כפות אינסטנט פודינג וניל של "שופרסל"

150 גר' דובדבני אמרנה

 

אופן ההכנה:

1. טוחנים את הביסקוויטים לפירורים ומערבבים עם החמאה המומסת והנוטלה היטב, ניתן ממש לערבב טוב טוב בידיים.

2. משטחים תערובת הפירורים על תחתית התבנית ומהדיקם היטב.

3. הכנת המלית: המערבבים את הגבינות, שמנת, ת. הוניל, הביצים והחלב המרוכז יחד. מוסיפים את האינסטנט פודינג ומערבבים היטב עד שהאבקה נטמעת היטב בבלילה.

4. מעבירים בזהירות את בלילת הגבינה לתבנית מעל הפירורים.

5. מפזרים במרווחים את הדובדבנים.

6. מכניסים למרכז התנור ומתחת שמים תבנית עם מים רותחים (כדי לספק לחות במהלך אפיית העוגה)

7. אופים את העוגה כ-45 דק' בחום 170 מעלות או עד שהעוגה מזהיבה מעט בצדדים ועדיין רוטטת במרכז.

8. מצננים היטב את העוגה במקרר כיממה.

 

לצערי, התמונה יצאה ממש לא משהו ולא משקפת בכלל את העוגה. חבל שלא בדקתי את התמונות לפני שהעוגה נטרפה, רובה על ידי.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת