00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

נתחוני פרגיות בצ`לי מתוק ובוטנים מלוחים

פרגית הנתח הכי ישראלי שיש

אז ניתן לו טוויסט למזרח ונהנה מטעמים חדשים

מתחילים 

עבור 6 סועדים שיודעים לאכול

החומרים

1ק"ג פרגית נקיה מעצם ושומן

1/2 כוס צ`לי מתוק

3 כפות דבש

2 כפות שמן 

3 שיניי שום קצוצות 

כף ג`ינגר קצוץ

כוס עליי כוסברה טריים

1 צ`לי חריף קצוץ

2 כפות בוטנים מלוחים קצוצים 

אופן הכנה 

נחתוך את הפרגיות לנתחונים 

במקביל נחמם במחבת שמן ונצרוב את הפרגיות 

●חשוב לא לצרוב כמות גדולה במקביל אלא בכמה פעמים.

לאחר שצרבנו את על הנתחים נעביר למחבת גדולה

נוסיף את הרוטב צ`לי ,הדבש ,שום וג`ינגר 

נקפיץ קלות נוסיף מעט מלח ונבשל על אש נמוכה

ל-5-7 דק` בשלב זה הדבש יתקרמל ויעטוך את הנתח

בגלוזרה יפה.

נכבה את האש נפזר את עליי הכוסברה והצ`לי הטרי

נעביר לצלחת הגשה ונפזר את הבוטנים המלוחים מעל.

בתיאבון  

ו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת