00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

תבשיל עגל ותפו"א

תבשיל מדהים מצויין  לצד קוסקוס או אורז לבן

עם לחם טרי ופלפל ירוק חריף וכוסית ערק קפואה (נסחפתי קצת )

אז קדימה מתחילים

עבור 6 סועדים שיודעים לאכול

החומרים

1 ק"ג בשר עגל חתוך לקוביות -כתף מרכזי

4 תפו"א גדולים חתוכים לקוביות באופן גס-ניתן להחליף 

עם תפו"א ירושלמי 

1 יח` בצל לבן חתוך גס 

5-6 יח` פלפלים אדומים יבשים מתוקים

2 כפות שמן

כף פפריקה מתוקה בשמן

כף כורכום

מלח 

פלפל

כף פטרוזליה יבשה

2-3 כוסות נוזל בקר,עוף,מים 

אופן הכנה 

בסיר רחב ושטוח נחמם 2 כפות שמן זית

נטגן מעט את הבצל ולאחר כ 2 דק` נוסיף את הבשר

נתבל במלח ופלפל נטגן היטב עד סגירה מלאה 

נוסיף את הנוזל ונבשל על אש נמוכה כ 20 דק

 ● משך בישול בשר העגל קצר בהרבה מבשר בקר

בשלב זה נוסיף את קוביות התפו"א ונתבל

נוסיף את הפלפלים ולקראת סיום נפזר פטרוזליה יבשה

נמשיך לבשל על אש נמוכה עוד 40 דק`

בתיאבון 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת