00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

קציצות וכרפס מהרי האטלס

אחד התבשילים האהובים עליי מבית הוריי מאז היותי

ילד,וכיום מכין לילדיי ומשתף אתכם קל וטעים 

החומרים 

700 גר בשר בקר טחון

300 גר בשר כבש טחון

צרור פטרוזליה קצוץ 

כף אריסה בשמן

מלח פלפל

כפית ראס אל חנות 

ראש כרפס בשרני 

אופן ההכנה 

לערבב היטב את כל החומרים וליצור קציצות 

שטוחות להניח על נייר פרגמנט ולקרר חצי שעה 

במקביל ננקה את עליי הכרפס נפריד עלים מהענף 

נשטוף היטב ונעביר לסיר עמוק נרתיח את הענפים

בתוספת כפית כורכום וכף מלח -כחצי שעה לערך 

בסיום נסנן ונשמור כמחצית ממיי הבישול.

ונעביר את הכרפס לסיר רחב ושטוח .

במחבת נחמם 2 כפות שמן ונצרוב את הקציצות

ונסדר אותם על הכרפס 

נוסיף לסיר כמחצית ממיי הבידול נפסר מעל את עליי

הכרפס נשלים טעמים 

ונבשל על אש נמוכה לעוד חצי שעה 

לקראת סיום נסחט מיץ מחצי לימון

בתיאבון 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת