00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פשטידת אספרגוס

פשטידת אספרגוס

 

 

 

 

 

היא עדינה, תפוחה ואנינה ריחנית וטעימה,

הכנתי אותה לחג שבועות,

אבל היא מתאימה  לכל השנה.

היא קלה להכנה

פשטידת אספרגוס

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מצרכים:

15 גר' חמאה

1 בצל קצוץ

1 שן שום כתושה,

1 כוס פירורי לחם,

4 ביצים,

1 שמנת מתוקה,

 

1+1/2 כוסות גבינה צהובה(השתמשתי בקשקואל מגוררת),                                                                                                                     

1/4 כוס גבינה פרמזן מגוררת,

1 כף קמח תופח,

1/2 כוס חלב,

 2 צנצנות גבוהות אספרגוס משומר ומסונן,

 

אספרגוס לבן שלם צנצנת  330 גרםאספרגוס לבן שלם צנצנת  330 גרם

 

לזריה לפני אפיה : פפריקה מתוקה

אופן הכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות

ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים בצל קצוץ, מאדים עד שקיפות, ועד שהבצל רך,

מערבבים פנימה את פירורי הלחם, מהדקים לתחתית תבנית  חסינת חום. פיירקס עגול או מלבני, מתאים בהחלט, בנפח של תבנית 24//26

מערבלים ביצים, שמנת מתוקה, מוסיפים את הגבינות והקמח, מוסיפים את החלב, מערבלים יחד עד קבלת תערובת אחידה.

יוצקים על פירורי הלחם בזהירות

מסדרים את רצועות האספרגוס מעל אחד ליד השני,

 

בוזקים פפריקה אדומה, ואופים בתנור שחומם מראש  כ- 35 דקות עד הזהבה..

פשוט להתענג..

 

 

 

 

לפני כניסה לתנור

 

indecision

 

 

כל הקרדיט לידידתי נירה שקד,

 בשלנית מצויינת שחולקת את מתכוניה

ברוחב לב,

תודה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת